14 Mayıs 2012 Pazartesi

Pazarlama: Neden Makale Yazma Promosyon Sucks

internet sitesinde ve iş tanıtmak için internet üzerinde makale yazma kullanarak

çünkü bir web sitesinin bağlantı popülerlik var ve sahip olmak için tek yönlü bağlantıları olması gerektiğini büyük arama motorları (özellikle Google.com) tarafından talep moda oldu yüksek page rank ve ilk 10 sıralamasında alma şansı.

Birçok web yöneticileri ve online iş sahipleri makale dizinleri ve web siteleri binlerce makale yazma ve gönderme başladı.

Bu makale yazma mani birkaç yıl sonra, birçok internet pazarlamacıları acı bir gerçeği keşfetti: yazdıkları ve postaladığı birçok makale kendi çevrimiçi işletmelerle ilgili konularda ve yüzlerce tek yönlü bağlantılar elde etmiş olmalarına rağmen, halen yüksek alamıyorduk sayfası sırada ve ilk 10 sıralaması (gibi arama motorları tarafından söz verdi.)

Hatta bir kaç internet pazarlamacıları page rank ve ilk 10 sıralamasında ise hafif bir artış fark bazı durumlarda, onlar arama motorlarında kendi veritabanları güncellenen bir kaç ay sonra ortadan kayboldu.

Birçok internet pazarlamacıları ve web sitesi sahiplerinin makale ve promosyon yazma ve bunu gerekiyordu gibi neden bu web sitesinin trafiği bir sel üreten değil yanlış olan ne olabileceğini merak etmeye başladı.

Nedenleri şunlardır:

Onların yazı göndermek makale dizinleri birçok zorlukla kendi dizinleri teşvik.

Bunu yapmazlarsa, daha sonra makaleleri zaman arama motorlarını kullanarak ürün ve hizmetleri hakkında bilgi için umutları arama.
Bulunabilir için arama motorları maruz kalmaz
İnsanların online alışveriş yapmak isteyen, çoğu makale dizinleri gitmeyin.

Bunun yerine, onlar ne arzu aramak için arama motorlarını kullanın.

Reklamını bir ürün veya hizmet, ilgili makale, en iyi 20 arama motoru sonuçları arasında görünmüyorsa, size hiç bir trafikleri alamayabilirsiniz.

Bu hemen hemen hiç kimse sizin makaleler okuduğunu mümkündür.

Böylece ise, onlardan herhangi bir web sitesi trafiğini nasıl alabilirim?

Büyük olasılıkla, makale dizinleri gitmek sadece kişinin kendi yazı göndermek için oraya gitmek diğer internet pazarlamacıları vardır.

Ve onlar yenilere olmalıdır.

Eski sayaçlarını kullanımı makale gönderen otomatik olarak yazı göndermek için yazılımları.

Yazılarınızı ön sayfasında veya diğer eşyaların üstüne, ana sayfasında sürece yeni başlayanlar ve eski sayaçlarını, hem sizin makaleleri okumak için zaman var olsa bile, onlar onları göremediği ya da okumazlar.

Birçok makale dizinleri farklı konularda yüzlerce makaleler binlerce yüzlerce var.

Kimse sizin ürün veya hizmet için bir sipariş söz değil, makaleler binlerce Bu yüzlerce okumak ve web sitesine gitmek için yeterli ilgi olması zamanınız olacak.

Bu insanların çoğu yüksek sayfası sırada almak için tek yönlü bağlantılar oluşturmak için yazı göndermek için çalışıyor yöneticileri ve internet pazarlamacıları vardır.

Onlar satıcıları vardır çünkü umutları ya da ürün / hizmet için alıcı hedef değildir!

Bu yüzden ön sayfa (homepage) web sitenizde görmek ve tıklayın ve oraya gitmek merakı dışında, bu ihtimal olsa bile onlar sizden satın alacak.

Nedenle onlar böyle bir web sitesi tanıtım yazılımı olarak gerekebilir ne varsa bile, bunlar büyük olasılıkla yazılım clone ve kendi ve pazar oluşturmak ve onu satın almak daha zengin almayı tercih edecektir.

Ayrıca, en yöneticileri ve internet pazarlamacıları web sitelerinin yüzlerce var ve diğer halklar makaleleri okuyarak boşa zaman yok.

Ve şansını zaten senin hakkında yazarken konuyu biliyor olabilir ki vardır.

Bu arada, makale üstüne ya da web sitesinin ön sayfasında sırf otomatik olarak okunacak anlamına gelmez ve okuyucuların web sitenize akın edecektir.

Yazınızın okuyucu / onu tıklayın ve web sitesine gitmek için ona yeterince ilgi oluşturmak amacıyla aradığını için, bilgilendirici ilginç ve ilgili olmak zorunda.

Ayrıca, web sitenizde, sen o / o istediği tam olarak ne olmalı ve sipariş vermek için onu / onun için haklı fiyatlı olmalıdır.

Bu yeterince sorunumuz değil gibi, arama motorları çok zor bulunmaktadır.

Onlar size onlardan web trafikleri alma başlayabilir böylece yüksek bir sayfa sıralaması vermek ve ilk 10 sıralaması eklediğiniz böylece onları bir otorite web sitesinde düşünmeleri için sırayla tek yönlü bağlantılar olsun talep ediyoruz.

Yani, çok sayıda makale yazdı ve makale dizinleri da yayınlanmıştır.

Yaklaşık bir hafta içinde, onları yayınlanan ve otomatik olarak web sitelerinin yüzlerce tek yönlü bağlantıları var olacaktır.

Ama bunun yerine kendi sözünü yerine arama motorları, onlar yüzlerce makale ve tek yönlü bağlantıları yinelenen makale ve bağlantılar vardır ve bu nedenle geçersiz olduğunu ilan edeceğini ve bu yüzden yüksek sayfa rütbe ve sana vaat ilk 10 sıralamasında BIRAKMAMA olurdu .

Peki, o zaman size büyük olasılıkla orada yayınlanmış makaleleri ve tek yönlü bağlantılar binlerce en az 20.000 web sitesi olabilir, size yaklaşık 1 yıl için günlük yazı yazma ve gönderme edilmiştir varsayarak.

Ama dehşet, arama motorları bağlantıların bu binlerce tanımadığını ve onlarla bağlantılarınızı kontrol ederseniz, o 1000 bağlantıları hakkında, onlar kabul olabilirdi dışarı fark dehşete olacağını keşfetmek olur, 10 bağlantıları olabilir geri kalanı yinelenen ve geçersiz.
kabul ederken
Bu nedenle, çünkü tüm bu sorunların, bu web sitesi ve online iş tanıtmak için yazılı makale kullanarak ölü olduğu sonucuna güvenli olacaktır ve artık çalışmıyor?

No

Hala çalışır.

Ama bunu yaparken birkaç yaratıcı katlanmış bilmek ve uygulamak gerekir.

İşte bunlardan bazıları:

(1) bir makale yazarken, binlerce insan, yüzlerce arama motorlarında makale bulmak için onlara yol açacak bilgi arıyor olacak, böylece bir kitle cazibeye sahip bir konu seçin.

(2) çoğu insan yazmak makaleler, korkunçtur.

Nedenle çok insan doğal yazarlar olmamasıdır.

Kendi web siteleri ve online işletmeler teşvik etmek için bunları kullanabilir böylece yazı yazmak zorunda kaldılar.

Eğer doğal bir yaratıcı ve ilginç bir yazar değildir, bu nedenle, bir işe ve onun / sizin için kısa, bilgilendirici ve ilginç yazılar yazmaya web siteleri ile ilgili konular ve anahtar kelimeler ona verin.

Çevrimiçi kadar çok iyi hizmetler vardır.

Küçük bir ücret karşılığında sizin için yazılar yayınlayacağız bazı makale ve promosyon hizmetleri, vardır.

Peki, sizin makaleler profesyonelce yazılmış ve profesyonel küçük bir ücret karşılığında gönderilen olabilir ve etkili web sitesi ve internet iş pazarlama stratejileri gibi makale yazma ve tanıtım kullanarak hızlı başarılı.

Bu hizmetler, yazma ve gönderme iyi bir makale bulmakta bir sorun varsa, gönderme ve promosyon hizmetleri, en iyi makale yazma listesini almak için, web sitemizde ÜCRETSİZ GÜÇLÜ PAZARLAMA e-kitap pragmatik PAZARLAMA olsun lütfen: (Git: http:// maychic.com / affprograms.htm)

(3) makaleleri kendiniz yazmak ya da makale yazımı hizmetleri kullanmak ister, onlar web sitenize çok ilgili alakalı anahtar kelimeler ile optimize edilmiştir EMİN olabilir.
Onlar makaleler arama motorları tarafından dizine alınması için yardımcı ve aynı zamanda onları görünür kılmak ve en iyi 20 arama motorları sonuçlarını sıralamak için hangi çünkü Anahtar kelimelerinizi dikkatli seçin.

Eğer düzgün makaleler optimize etmek için veya arama motorları optimizasyonu teknikleri bilmiyorum nasıl bilmiyorsanız, almak için ÜCRETSİZ GÜÇLÜ PAZARLAMA e-bu makalenin sonunda yazar kaynak kutusuna yukarıda da listelenen web sitesine gidin lütfen kitap, pragmatik PAZARLAMA

(4), çekici bir dikkat çekici başlık kullanmaya ve de makale makalenin başında ne olduğunu özetlemek emin olun.

Iki kere kontrol edin ve size yazı göndermeden önce tüm gramer hataları düzeltin.

(5) okuyucuların lütfen yazmak istemiyorum.

Diğer halklar içeriğini kopyalamak etmeyin.

Konular hakkında kendi görüşleridir yazın.

Okuyucuların görüş ya da değil gibi olacak endişelenmeyin.

Nitekim olarak, görüşleri daha az popüler, daha çekici makalelerinizi olacak ve daha fazla maruz kalma, bağlantılar ve bunların orijinal ve taze çünkü onları elde edecek trafikleri.

İnsan yeni bir şey için bağımlısı, fikirlerinizi orijinal olup daha yeni ve farklı görünüyor, bu yüzden daha popüler makalelerinizin olacak ve daha yüksek okunuyor onların şansı olacak ve daha fazla web sitesi trafiğini alacak.

(6) insanlar onları okuma ve onların arkadaşları onları tavsiye keyfine varacaksınız böylece makaleler, kısa, doğrudan, sıcak, taze, tatlı ve esprili.
Tutun
Arama motorları tarafından yinelenen içerik ceza aşmak ve böylece onları tüm makale bağlantıları tanır ve size hak da makaleler ve web siteleri için yüksek page rank ve ilk 10 sıralamayı vermeye zorlamak için, web sitesine gidin ve ÜCRETSİZ GÜÇLÜ indirin PAZARLAMA e-kitap, pragmatik PAZARLAMA, GİZLİ öğrenmek için.

(7) bu makalelerinizi arama motorları ve elde maruz tarafından dizine daha iyi şansa sahip olduğu kendi makale dizinleri teşvik ve web trafikleri üretecektir böylece bulunabilir olanlardır, çünkü sadece yüksek sayfası sırada olan makale dizinleri adresinde makaleler gönderin ve web sitelerinin ziyaretçileri.

Eğer makale dizinleri de kayıt ve hesaplarını oluşturduktan sonra (8), sizin yazarlar sayfasında web adreslerini girdiğinizden emin olun.

Lütfen yazarlar sayfa arama motorlarında ve böyle yaparak görünmeye başlayacak böylece web işaretleme tüm kitap onları göndermek yanı sıra yazarlar sayfa tanıtmak için emin olun, onlar da sayfası sırada ve makaleler maruz artırmak çünkü Yazılarınızda liste genellikle makale dizinleri adresinden yazarlar sayfası ile bağlantılı.

Kadar uzun makaleler yüksek sayfa sıralaması, maksimum maruziyet ve bilgi veya alışveriş arayan insanlar tarafından en iyi 20 listeleri arasında arama motorları arama sonuçlarında bulunan almak, web sitesi trafik ve ziyaretçi almak ve satış üretecektir.

Yani, makale yazma ve gönderme yanı sıra, maksimum maruziyet almak için yazılar için onları teşvik etmek için çok çalışmak gerekir!

Biraz sizin makaleler maksimum poz veren ve bu nedenle trafik ve ziyaretçi ile web sitenize sel yardımcı olmak için kamu tarafından bilinen diğer olağandışı kaygan tanıtım stratejileri hakkında bilgi edinmek için, bu sonunda yazar kaynak kutusuna yukarıda da listelenen web sitesine gidin lütfen almak için makale ÜCRETSİZ GÜÇLÜ PAZARLAMA e-kitap, pragmatik PAZARLAMA

Makale yazma ve promosyon, web sitesi pazarlama, ticari reklam, web sitesi trafiğini sırlar, web trafikleri, internet pazarlama sırrı, web sitesi tanıtım fikirleri, online iş pazarlama, satış sitesi, internet iş tanıtım, internet reklamcılığı iş bu fikirleri ve anlayışlar size artırmak için yardımcı olabilir Web sitenizin trafiğini ve satış.

Eğer arzu Aşağıda model olarak kullanmak için oldukça optimize edilmiş ve güçlü bir makale sayfaların örnekler şunlardır:

http://www.associatedcontent.com/user/22171/ikey_benney.html

http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html


http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html~~V
http://www.buzzle.com/authors.asp?author=2052
 


http://www.buzzle.com/articles/online-affiliate-program-why-most-people-fail.html



http://ezinearticles.com/?expert=I-key_Benney

http://EzineArticles.com/?id=516297

http://ezinearticles.com/?id=516306

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=stats&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=recommend&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://users.search-o-rama.com/Article145061.htm

http://users.search-o-rama.com/Article145065.htm

http://searchwarp.com/Author7288.htm


http://searchwarp.com/Search.asp?search=i-key+benney&type=Search+Articles~~V
http://www.ideamarketers.com/syndicated/author.cfm?writerid=9656

http://www.ideamarketers.com/library/profile.cfm?writerid=9656

http://www.goarticles.com/cgi-bin/author.cgi?C=6086

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=449984


 
http://www.amazines.com/view_author.cfm?authorid=179&Author=Ikey+Benney

http://www.articles-hub.com/index.php?author=10&full=1

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5409.html

http://www.articlesbase.com/authors/ikey-benney/8392.htm
 
http://www.articlepros.com/author.php?Ikey+Benney

http://www.voy.com/122147/1842.html

http://www.a1articles.com/author_1_279.html

http://www.voy.com/122147/1802.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index2.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index3.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index4.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index5.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index6.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index7.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index8.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index9.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index10.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html?page=5
 
http://www.vectorpedia.com/news.php?CatID=48&ArtID=71271

http://www.internetseer.com/services/article.xtp?id=26229

http://www.augustmystery.com/MysteryFiles/39enlightenment.html

http://www.freepersonalprofiles.com/article_89.html

http://www.articlebeach.com/article65186.html

http://www.adit.us/forex_trading_investment_secret_of_the_rich_and_powerful.php

http://info.onlinebuffalo.com/printer_forex_day_trading.shtml

http://www.article-wiz.com/finance-articles/Forex_Trading:_Inves.html

http://www.shaunkidd.com/Loving_Relationship.html

http://www.google.com/search?hl=en&q=site% 3Amscsrrr.com & btnG = Google + Arama

http://www.article-wiz.com/online-business/Internet_Income_Oppo.html
 
http://www.nicelahore.com/articles.php?CatID=6&ArtID=3666

http://www.articledestination.com/Article/Forex-Trading-eBook--Secret-To-Getting-Rich-From-Home/8719

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4971.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4945.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4944.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3826.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3576.html

http://articles.simplysearch4it.com/article/35906.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5053.htm

http://www.voy.com/122147/1931.html?z=1

http://www.blancotex.com/articles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://mscsrrr.blogspot.com/2006/09/10000-automated-multiple-streams-of.html

http://www.dzone.com/links/how_to_get_out_of_debt_fast_without_selling_your.html



http://www.exec-club.com/free-information/finance/Forex_Trading:_Inves.html



http://build-an-ebusiness-on-a-shoestring.com/asys/output/Internet_Income_Oppo.html

http://www.freeforexguide.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php



http://www.swaption.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php







http://www.bizsum.com/biz_articles/Sales-The-Secrets-Of-Super-Salesmanship-Exposed.php





http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html



http://www.advancingwomen.com/women2/time-and-space-new-meanings-for-old-concepts-of-reality.php







http://www.tradercurrencies.com/forex-trading-investment-secret-of-the-rich-and-powerful.html





http://www.getmyarticles.com/articles/ECommerce/Web_Marketing_19282.html



http://www.aarcmedia.com/article-76.shtml

http://www.stock-software.com/stockmarketarticles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://www.broadbanddsl.in/articles/onlineshoppingthejoyofonlineshopping.htm














 

http://users.search-o-rama.com/Article225317.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225316.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225314.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225309.htm

http://i-newswire.com/pr105399.html

http://www.free-press-release.com/news/200705/1180459054.html





http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=523067

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=509873

Telif Hakkı Bilgisi:

Bu makale telif hakları ve e-zine (haber bülteni, bloglar) de, kendi web sitesinde bu makale yayımlamak veya değiştirmelerini yazarların kaynak web sitesi adresi de dahil olmak üzere kutusu, ve nakarat korumak sürece bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz içerik veya herhangi bir yeniden yönde manipülasyon düzeni kullanarak.

Eğer bu şartları kabul etmiyorsanız, bu makalede kopyalayıp kullanmayın lütfen.

Bu durum ihlal eden herkes, dava ve telif haklarının ihlali için tazminat ödenmesine tabi olacaktır.
/>.
IKey Benney




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.