17 Mayıs 2012 Perşembe

Yatırım Savaş bir Milyoner olun Will

internet ve gerçek dünyada yatırım aktivite arasındaki savaşta yeterince somut oldu. Ben konuyu genişletmek ve Internet ve gerçek dünyada yatırım aktivitesi arasındaki farklılıklar ve benzerlikler hakkında tam tersi yeni başlayanlar (profesyoneller düşünme yapmak) anlatmaya karar verdi.

Sadelik. Etkinliği. Güvenlik. Perspektif. Fırsatlar. Bu iki çeşitli yatırım dünyalar arasındaki fark yatıyor noktaları, daire ana hatlarıyla nasıl `s. Aslında, yatırımcı, para yatırmak isteyen, bireysel karakter çok daha fazla soru karşılamaktadır.

Bazı genel bir soru var `bir fark Ancak,` t özel olanlardan herhangi bir izni olabilir ... böylece, gerçek hayata dönmek için belki de `ın daha iyi, e-iş yapmaya değer, s düşünüyorum` olarak izin?

E-para kazanmak isteyen her yatırımcının, çeken ilk şey, - basitliğidir. Herhangi deyince, satın almak için en kolay yolu, internet üzerinden evden dışarı gitmiyor, bir şey vb edilir satmak. Kesin olmalıdır, özellikle de internet böyle bir fırsat (iyi, hem de telefon) verir. Bu yüzden, basitlik vardır. İşte monitörde Paranız - Sen istiyorum her şeyi yaparım.

Tabii ki, şişmanlamak, ancak ... Bu kişisel sorunları vardır. Yatırımları ile aynıdır. Sizin para kullandıysanız sağ, Birden onları, hem de evden dışarı gidiyor olamaz. Burada soru şudur: masalı gerçek nedir? Ve biz güvenle cevap hazır: evet, o `gerçek! Ama sadece bir engelle ona yoktur. Sen fonlarını kullanarak ve risk gelir almanın basitlik için ödemek zorunda kalacak.

Risk - `s şey, özellikle de çok" mokasen "ve risk ürkütme herhangi bir internet faaliyet dezavantaj. Yapmanız başlamak ne olursa olsun, sen dert açabilir. Ne yazık ki. Aksi halde, neden evden dışarı gidiyor, bir şey yapmak gerekir?
Biz güvenlik bu eksikliği gibi hissediyor herkes salgın "saldırı" dan pazar tutarak, bu çok "Damper" olduğunu varsayabiliriz. Ayrıca, piyasada kendisi bir şekilde belirsizdir. Çok karlı çok karlı değil, yatırım araçları vardır. Pek karlı - Bu bankanın portalı üzerinden açılış banka mevduat. Ve çok karlı - HYIP. Ve orada `burada bir risk nedir. Sen theHYIPs.net
bulabilirsiniz
Görünen her şeyi riske atmadan bu faizleri kazanmak için `imkansız çünkü. Sen her şeyi almak için her şeyi riske atmak. `S HYIP genellikle boş, sonra smb vuruyor yüzden. para kaybeder. Evet, tabii, orada da gerçek dünyada HYIPs, ancak çok daha karmaşık ve bu teknolojilerin gerek `ın internet" riskli yatırımlar "kalkınma için en uygun ve verimli bir küre olmasının nedeni.

`Nedenle bizim makaleler özellikle, önemli bir kısmı kendilerini yatırımcılar ile iletişim, teknik ve nasıl daha deneyimli hale kendini güvenliğini sağlama hakkında budur. :)

Olsa da, `Elbette, tüm ne. Sen anybodies `elleri onları vermeden, Kendi takdiriyle paranız kullanabilirsiniz. You Don `t sinirli olması kazandı ama gerçek hayatta, anybodies` ellerine para vererek, Sen, yılda yaklaşık% 20 kazanabilirsiniz.

`10 ile% 20 ile% dolayısıyla gerçek hayatta sa tonlama var - riski artmaktadır. Daha fazla risk - suç olduğunu. E-yatırımcının yaşamda iki geçişleri vardır. Orada `ın çok fazla risk ve para, ya da kendi iş ya. Rağmen, biz don `t verimi düşük yatırım programları olduğu gerçeği hakkında anlaşmazlık. Bir ünlü güvenlik elde etmek için yılda iki kez bankaya gidebilir Ancak, ne var, duygusu nedir.

S kendi eliyle fonları kullanma hakkında konuşmak `edelim. Gerçek dünyada mevcut olabilecek herhangi bir araç, Internet Siz açıktır. Bazı farklılıklar vardır. Birincisi, herkes onları kullanabilir. İkinci olarak - her yerde, her zaman, herhangi bir şekilde. Böylece e-altın
karşılığında USD
Daha fazla e-gold hesabı başka bir şey gerekiyor. Bunlar da doğrudan yatırımlardır. Altın artıyor - fonlar ile artmaktadır. Ve hatta FOREX piyasası hakkında konuşma ve menkul kıymet satın değildir. Kolay hiçbir şey yok. Bazı anlar hariç - yukarıya bakın. :)

Şimdi, s perspektifler ve fırsatlar hakkında konuşmak `bildirin. Her şeyden önce, You don `t, Internet geleceği ve yatırımlar on-line çalışma olduğunu söylemek bir peygamber olması - sadece bir gelecek dersler öğretidir. Ayrıca, şimdi on-line gerçek hayatta o kadar fazla fırsat vardır.

Kabaca söylemek gerekirse, bir çocuğun bile yeterince istekli ve bilgi sahibi olmak durumunda, yatırım faaliyeti için gidebilirsiniz. Şimdi kusurları ortadan kaldırmak için gereken tek şey, biz konuşuyorduk ve kazanç bu formu sadece yarışmak değil, bu gerçek dünyada yatırım daha cazip olacak! Peki, biz bekliyoruz.

Genel olarak, toparlama, biz şunları söyleyebiliriz. Bir istikrarlı, güvenilir gelir istiyorsanız, bir bankaya Paranız koyabilirsiniz. Daha fazla gelir istiyorsanız - Menkul `piyasada esnaf ve bunun gibi şeyler hakkında bilmek, insanlara vermek. Eğer değilse - İnternet size göre.

Ayrıca, fon işlemek için kolaylık sağlar. Sen gözükara varsa - Sen döviz üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak, Internet ve hiçbir şey daha burada uygundur. `Hiç bir değişim gitmek gerek yok, her şey güvenilir ve kolay. Ve, o `da on-line. satın almak ya da bir şey satmak için daha uygun ne



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.